Η Delyas Χαρτικά Κρήτης ιδρύθηκε το 1998 από την οικογένεια Τσαφαντάκη, υπό τον διακριτικό τίτλο Χαρτοκρητική ΑΒΕΕ, έχοντας ως στόχο με αργά και σταθερά βήματα να καθιερωθεί ως μια εταιρεία που παράγει χαρτικά tissue (χαρτιά υγείας, χαρτιά κουζίνας, χαρτοπετσέτες και εκτυπωμένες χαρτοπετσέτες με logo) υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Οι δραστηριότητες μας χωρίζονται σε 4 βασικούς τομείς, στην ανάπτυξη και παραγωγή χαρτικών με το brand name Delyas Home Line, στην ανάπτυξη και παραγωγή χαρτικών με το brand name Delyas Professional Line, στην ανάπτυξη και παραγωγή οικολογικών χαρτικών με το brand name Delyas Happy Tree και στην ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.

Σήμερα πλέον, η Delyas Χαρτικά Κρήτης συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες μονάδες επεξεργασίας και παραγωγής χαρτικών tissue επαγγελματικής και οικιακής χρήσης στην νότια Ελλάδα. Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας οφείλεται στην διαρκή συνεισφορά των ανθρώπων της και τις σταθερές αξίες, χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και στις σχέσεις συνεργασίας τόσο με τους προμηθευτές αλλά και με τους πελάτες μας. Λειτουργούμε με σεβασμό στον πελάτη, στους καταναλωτές των προϊόντων μας αλλά και με μεγάλη υπευθυνότητα στο περιβάλλον. Όλες μας οι διαδικασίες είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001 και ISO 14001 ενώ με σεβασμό προς το περιβάλλον και στα πλαίσια της προστασίας των δασών, οι πρώτες ύλες μας είναι πιστοποιημένες από τον διεθνή οργανισμό FSC® (Forest Stewardship Council), που φροντίζει για την οικονομικά βιώσιμη διαχείριση των δασών.
Οι υπερσύγχρονες παραγωγικές, αποθηκευτικές και logistic εγκαταστάσεις μας εδρεύουν στην ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΥΛΙΣΟΥ στο Hράκλειο Κρήτης και είναι εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Τεχνογνωσία, ευελιξία, ταχύτητα, μεγάλη παραγωγική δυναμικότητα, μεγάλος στόλος αυτοκινήτων και οι ισχυρές συνεργασιακές σχέσεις, ορίζουν και χαρακτηρίζουν την Delyas Χαρτικά Κρήτης.

elGreek